piątek, 17 czerwca 2011
Ananas z grilla
... a dzisiaj szybki pomysł na deser z grilla!
prostota smaku wzmocniona nutą cynamonową!
Bardzo lubię solo, a nawet z dodatkiem lodów waniliowych :)
Składniki:
Świeży ananas, odrobina cukru trzcinowego, cynamon
Przygotowanie:
Ananasa obieramy, kroimy w plastry ok. 1 cm, wykrawamy środek.
Lekko posypać cukrem trzcinowym i mocniej cynamonem.
Wrzucamy na rozgrzanego grilla, opiekamy z każdej strony i delektujemy się smakiem!
Miłego grillowania!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
smacznego !
OdpowiedzUsuń:)
wypróbuję, szczypta imbiru?
Nie wiem już, który sezon grillowy z kolei obiecuję zrobić ananasa z grilla. Z chęcią zabrałabym jeden krążek. :)
OdpowiedzUsuń