piątek, 17 czerwca 2011

Ananas z grilla


... a dzisiaj szybki pomysł na deser z grilla!
prostota smaku wzmocniona nutą cynamonową!

Bardzo lubię solo, a nawet z dodatkiem lodów waniliowych :)



Składniki:
Świeży ananas, odrobina cukru trzcinowego, cynamon


Przygotowanie:
Ananasa obieramy, kroimy w plastry ok. 1 cm, wykrawamy środek.

Lekko posypać cukrem trzcinowym i mocniej cynamonem.
Wrzucamy na rozgrzanego grilla, opiekamy z każdej strony i delektujemy się smakiem!

Miłego grillowania!

2 komentarze:

  1. smacznego !
    :)
    wypróbuję, szczypta imbiru?

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie wiem już, który sezon grillowy z kolei obiecuję zrobić ananasa z grilla. Z chęcią zabrałabym jeden krążek. :)

    OdpowiedzUsuń

masz pytanie?

Related Posts with Thumbnails